Οι νέες ταινίες της εβδομάδας από σήμερα 27/09!

Όλες οι ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους!



Δείτε όπως πάντα πρώτοι, trailers, περιλήψεις, cast, αλλά και προβολές, για όλες τις νέες ταινίες!

Στείλτε μας τη γνώμη σας για τις ταινίες και κρατήστε τους αναγνώστες μας ενήμερους μέσω σχολίων, email ή facebook!


Cosmopolis
(Cosmopolis)

Δραματική 2012, Γαλλία/Καναδάς/Πορτογαλία/Ιταλία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 108'

Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη, στο άμεσο μέλλον: ο Έρικ Πάρκερ, ένας 28χρονος οικονομολόγος που ονειρεύεται να ζήσει σε έναν διαφορετικό πολιτισμό του μέλλοντος, βλέπει μια σκιά να ρίχνει το πέπλο της πάνω από τον γαλαξία της Γουόλ Στριτ, του οποίου είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος.

Καθώς διασχίζει με το αμάξι του το Μανχάταν για να πάει να κουρευτεί στο παλιό κουρείο του πατέρα του, τα μάτια του παραμένουν κολλημένα στην ισοτιμία του Γεν: ανεβαίνει επικίνδυνα, παρά τις προσδοκίες όλων, καταστρέφοντας τις επενδύσεις του Έρικ. Κάθε λεπτό που περνά, ο Έρικ βλέπει την αυτοκρατορία του να ξεγλιστρά από τα χέρια του. Στο μεταξύ, άγριες διαμάχες ξεσπούν στους δρόμους της πόλης. Έντρομος καθώς βλέπει την απειλή του πραγματικού κόσμου να διαλύει το πλασματικό σύννεφο στο οποίο ζούσε, κατά τη διάρκεια της 24ωρης οδύσσειάς του, θα νιώσει την παράνοια να κλιμακώνεται.

Ο Πάρκερ αρχίζει να ενώνει μεταξύ τους τα κομμάτια του παζλ που τον οδηγούν στην αποκάλυψη ενός τρομακτικού μυστικού: της επικείμενης δολοφονίας του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Ρόμπερτ Πάτινσον, Σαμάνθα Μόρτον, Τζέι Μπαρουσέλ, Πολ Τζιαμάτι, Κέβιν Ντιράντ, Ζιλιέτ Μπινός, Σάρα Γκαντον, Ματιέ Αμαλρίκ




Looper
(Looper)

Περιπέτεια, Φαντασίας 2012, ΗΠΑ, Έγχρωμη, Διάρκεια: 118'

Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο (Γκόρντον-Λέβιτ) είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής – και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, ζει μια ωραία ζωή. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Ράιαν Τζόνσον
ΠΑΙΖΟΥΝ:
Μπρους Ουίλις, Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Έμιλι Μπλαντ, Πολ Ντέινο, Τζεφ Ντάνιελς, Γκάρετ Ντίλαχαντ




Και φυσικά συνεχίζονται ακόμη,
οι ταινίες της προηγούμενης εβδομάδας!